Elindul az Antitestszűrés a 60 év feletti lakosoknak az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézetben

A Budapest Főváros Önkormányzata, Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata és az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet együttműködésének eredményeképp

több mint 1000, 60 évesnél idősebb újpesti lakos ingyenes, a koronavírus elleni védettségi szintet mérő teszt elvégzése indul el a héten.

A koronavírus-járvány harmadik hulláma lecsengőben van, a védekezés és az ősszel esetlegesen kialakuló negyedik hullámra való felkészülés azonban elengedhetetlen. A világban terjedő delta variáns újabb megbetegedés-hullámot indíthat, ami – ahogy eddig is – elsősorban idős embertársainkat veszélyezteti. Biztonságuk érdekében a Budapest Főváros Önkormányzata kerületünkkel együttműködve ingyenes antitestszűrést végez, amelynek keretében 1050, 60 év feletti újpesti lakos ingyenes szűrésére nyílik lehetőség.

Jelentkezés menete

A tesztre 60 év feletti újpesti lakosok jelentkezhetnek személyesen, telefonon (06-1-696-0009), vagy az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet honlapján található online időpontfoglalás menü segítségével, amelyet az alábbi linken tudnak elérni: https://fonixweb.ujpestiszakrendelo.hu/.

A vérvételek minden nap 12-13 óra között történnek, az első foglalható időpont július 8-a, csütörtök.

A teszt elvégzéséhez szükséges a vizsgálatkérő nyomtatvány kitöltése, amely alább letölthető, valamint a helyszínen is kitölthetnek.

A cikk folytatása az ujpest.hu oldaln olvasható!

Forrás és kép: ujpest.hu

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek