Lakossági fórumot tartanak a Lánchíd jövőjéről

Kérdésed van a Lánchídról? Érdekel, hogy milyen szerepet tölthet be a felújított híd Budapest közlekedésében? Itt az alkalom! A BKK május 23-án online lakossági fórumot szervez, ahol segít értelmezni a tesztidőszak forgalmi adatait, bemutatja szakmai javaslatát a Lánchíd végleges forgalmi rendjéről; az érdeklődők elmondhatják az észrevételeiket és kérdezhetnek a közlekedési szakemberektől.

Folytatódik a fővárosi közlekedésszervező BKK Agóra elnevezésű rendezvénysorozata, amelynek célja, hogy a Budapesten élők és közlekedők beszélgessenek a közösségi közlekedés jövőjével foglalkozó szakemberekkel. A következő – online – találkozó lehetőséget ad arra, hogy a lakók és a BKK szakemberei megvitassák a felújított Lánchíd szerepét Budapest közlekedésében, és közösen válaszokat keressenek a felvetődő kérdésekre.

Az online lakossági fórum május 23-án, kedden 17 óra és 18:30 között lesz a Microsoft Teams felületén. A csatlakozáshoz szükséges link a fórum napjának reggelétől, a BKK Facebook-oldalán, az esemény leírásában lesz elérhet

A lakossági fórumon a BKK

  • részletesen beszámol a Lánchíd útpályájának decemberi átadása óta gyűjtött forgalmi adatokról, illetve
  • a mérések eredményei alapján bemutatja szakmai javaslatát, ami szerint a jelenlegi, ideiglenes forgalmi rend legyen a végleges a felújított hídon.
  • Az eseményen részt vevők kérdéseket tehetnek fel a közlekedésszervező munkatársainak, és megoszthatják velük az észrevételeiket.

Forrás: ittlakunk.hu, Kép: bkk.hu

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek