Vízosztás Zuglóban az idei nyár eddigi legforróbb napján

Ezernél több palack ásványvizet osztottak ki az idei nyár eddigi legforróbb napján a Bosnyák téren és annak közvetlen környékén.

A Zuglói Önkormányzati Rendészet, a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP), valamint a „Szomszédom a rendőr!” program keretében a XIV. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a kerület főterén, délidőben, a legnagyobb hőségben kínálták a frissítő folyadékot a járókelőknek, a közlekedési eszközökről leszálló utasoknak, a buszsofőröknek és az autóban ülőknek. A kedves gesztust mindenki szívesen fogadta, hiszen a mérések szerint a napsütötte területeken 40 Celsius-fok közelébe kúszott a hőmérő higanyszála, az ország nagy részén harmadfokú riasztás volt érvényben.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem hiányozhatott a ZKNP által felállított párakapu sem, amely szintén jóleső felfrissülést okozott minden arra járónak. Ezt az eszközt a hétvégétől a közeli önkormányzati termelői piac vásárlói és árusai használhatják majd.

Forrás és kép: zuglo.hu

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek

%d bloggers like this: