Elfogták a „II. kerületi” sorozatbetörőt

A BRFK II. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat eljárást egy fejér megyei férfival szemben, aki a gyanú szerint 2021. júliusa és szeptembere között öt lakásba is betört a II. kerületben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a betörő az elmúlt hónapokban főként hengerzártörés módszerével jutott be az idegen ingatlanokba, de volt, ahol egyszerűen betörte az ajtó üvegét vagy befeszítette a nyílászárót. Két lakásból cipőket, sportruházatot, táskát, karórát, szerszámokat, szeszesitalt és parfümöt vett magához. A többi három házból nem lopott el semmit, azonban már a bejutásakor okozott rongálással is több százezer forintos kár keletkezett.

A rendőrök a bűncselekmények elkövetőjeként az 54 éves B. Ferencet azonosították, szeptember 2-án délelőtt el is fogták, amikor éppen az egyik feltört háztól távozott. A férfinál megtalálták a lopásból származó dolgokat és az elkövetéshez használt eszközöket is. A lefülelt tolvajról megállapították, hogy a korábban elrendelt bűnügyi felügyeletéből  augusztus 18-án megszökött, és két elfogatóparancs is érvényben volt ellene.

Forrás: ittlakunk.hu

Forrás: ittlakunk.hu

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek