8800 zsák burgonyát és hagymát osztottak

ingyenes burgonya- és hagymaosztás

A csepeli önkormányzat az elmúlt évekhez hasonlóan idén is szervezett ingyenes burgonya- és hagymaosztást.

A Csepeli Városkép Kft. szervezésében és a Csepeli Városgazda Zrt. segítségével.4400 zsák krumplit és 4400 zsák hagymát osztottak ki a csepeli lakosoknak.

A krumplis zsákok 5, a hagymásak pedig 3 kilósak voltak. Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila alpolgármester, Morovik Attila alpolgármester, valamint fideszes önkormányzati képviselők, a Polgármesteri Kabinet és az önkormányzat munkatársai hét helyszínen (Ady lakótelep, Béke tér, Nyuszi sétány, királymajori posta, Mély utcai parkoló, Radnóti Miklós Művelődési ház előtt, Almafa utca), szombat reggel 7 órától várták a lakosokat.

Voltak, akik már egy órával a kezdés előtt beálltak a sorba, így mindegyik helyszínen hosszú sorok alakultak ki, de a jól megszervezett osztásnak köszönhetően mintegy húsz perc alatt a sor végén állók is hozzájutottak a zsákokhoz.

A polgármester és csapata idén is felkereste a Duna utcai nyugdíjasházat, hogy az ott élő idősek is részesülhessenek az adományokból. A csepeliek összesen 22 tonna krumplit és 13, 2 tonna hagymát vihettek haza.

Forrás: keruletiujsag.hu

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek