Hat napon keresztül várja az ügyfeleket a kormányablakbusz Rákosmentén

Tisztelt Rákosmentiek!

Július 31-e és augusztus 5-e között a tizenhetedik kerületben lesz lehetőség a mobil kormányablakbusz által nyújtott szolgáltatások igénybevételére az alábbi helyszíneken és időpontban: 

  • 2021. július 31. szombaton 8:00 és 16:00 óra között: Budapest XVII. Kerületi Rákoskeresztúri Önkormányzati Piac (1173 Budapest, XVII. ker. Ferihegyi út 83.) régi piacépület hátsó bejárata előtti parkolójának újpiac felől eső részén.
  • 2021. augusztus 1. vasárnap 8:00 és 16:00 óra között: 1173 Budapest, Bakancsos utca 3. számú Sporttelep parkolójában.
  • 2021. augusztus 2-5. hétfőtől-csütörtökig minden nap 8:00 és 16:00 óra között: Zrínyi Miklós Általános Iskola (1171 Budapest, Sisakos sáska u. 3.) napközis táborának helyt adó Kucorgó téren található épület előtti parkolójában.

A helyszínen lehetőség van személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézésre, amely az alábbiakra terjed ki: személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél, védettségi igazolvány valamint ügyfélkapu és diákigazolványhoz szükséges NEK regisztráció. 
A helyszínen felvett igények és előkészületek alapján a kiállított igazolványok postai úton kerülnek kézbesítésre, kivéve az ideiglenes személyi igazolvány, amelyek a helyszínen átvehetőek. 
Budapest Főváros Kormányhivatala a további helyszínekről és időpontokról a www.kormanyablak.hu oldalon és Facebook oldalán ad tájékoztatást a későbbiekben.

Forrás és kép: rakosmente.hu

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek