Zuglói Családi Napok a Városligetben

Hagyományteremtő célzattal rendez családi napokat a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Kft. az önkormányzattal közösen a Városligetben október második hétvégéjén. A színes programokat kínáló kétnapos eseményen minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szórakozást.

A városligeti Vajdahunyad sétány menti családi rendezvényen színpadi műsorok, póni lovaglás, ugráló vár, vidámpark és kulináris élményt nyújtó szolgáltatók várják az érdeklődőket. Az eseményre kilátogatók egyebek mellett találkozhatnak a zuglói kézművesek termékeivel, megismerkedhetnek a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület új autójával, illetve a kerületi polgárőrség és a rendőrség munkájával, felszereléseivel és járműveivel is.

Horváth Zsolt alpolgármester, a Zuglói Családi Napok ötletgazdája és fővédnöke elmondta: október első hétvégéjén külső szervezők Tök Jó Fesztivál Zuglóban elnevezéssel több napos szórakoztató családi rendezvényt tartottak a Mogyoródi úti sportpályán, ahol vidámpark, kézműves foglalkozás, arcfestés, tökfaragás és sztárfellépők várták az érdeklődőket.

– Ez adta az ötletet, hogy a zuglói családok számára mi is szervezzünk, egy hasonló, de nagyobb volumenű rendezvényt a rossz idő beköszönte és a járványhelyzet romlása előtt – tájékoztatott az alpolgármester, kiemelve: a pandémia alakulását és az időjárás előrejelzést figyelemmel kísérve október második hétvégéjére pár nap alatt szervezték meg a családi napot.

A Zuglói Családi Napok szombati színpadi programja a „Budapest Táncművészeti Stúdió” Alapfokú Művészeti Iskola és Szakgimnázium előadásával vette kezdetét, majd a rendezvényen megjelentek fölös energiáikat Kozma Zsuzsi aerobik és személyi edző zenés FittMókájára vezethették le. Ezt követően a Kutya Guru kutyaiskola bemutatója következett, aztán Burai Krisztián énekes lépett a lépett a pódiumra, akit a Kozmix együttes váltott. A zenekar után DJ Dominique-kal folytatódott a zenés program. Végül a nap a sokak által várt Irigy Hónaljmirigy koncertjével fejeződött be.

 

Forrás és kép: zuglo.hu

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek