TeSzedd! szemétgyűjtési akció a kerületünkben

TeSzedd! szemétgyűjtési akció a kerületünkben

Idén is megszervezik a TeSzedd! elnevezésű országos hulladékgyűjtő akciót. A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért megmozdulás hazánk egyik legnagyobb önkéntes szemétgyűjtő mozgalma. Józsefvárosban március 22-én várják az önkénteseket, akik szeretnék szebbé, rendezettebbé tenni kerületünket.

A TeSzedd! akció célja, hogy környezetünket megtisztítsuk az illegálisan lerakott vagy eldobált szeméttől. A tudatos környezetvédelem mára igénnyé vált, így nem véletlen, hogy egyre népszerűbb a kezdeményezés, ahol a szebb és élhetőbb jövőért fognak össze. A résztvevők jutalma pedig nem más, mint a tiszta utcák, terek és egy életre szóló közösségi élmény.

Józsefvárosban 12 helyszínen várják a kerület vezetői mindazokat, akik csatlakozni szeretnének a megmozduláshoz. Délelőtt 10 és 12 óra között a Mikszáth téren és a Gutenberg téren; délután három órától pedig a Horváth Mihály térnél és a Tavaszmező utcában, a Mátyás téren, a Szent Kozma Egészségügyi Központ parkolójánál, a II. János Pál pápa téren és Bezerédi utcában, a Nap téren, a Molnár Ferenc téren, a Diószegi Sámuel utcában és a Kálvária téren, az Orczy téren a buszmegálló mögötti parkolónál, a Golgota téren, valamint a Tisztes és Törökbecse utcában és az Osztály utcában.

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek