Kitüntették aljegyzőnket

Karácsonyi Magdolna, az önkormányzat aljegyzője, a Szociális és Köznevelési Osztály vezetője számára a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének (TÖOSZ) elnöksége Tűzzománc Emlékplakettet adományozott a helyi önkormányzatért végzett, több éves eredményes és következetes munkája elismeréseként. A kitüntetést Karácsonyi Magdolna Schmidt Jenőtől, a TÖOSZ elnökétől vehette át szeptember 28-án, a szervezet küldöttgyűlése után.

A TÖOSZ Tűzzománc Emlékplakettjét a szövetség tevékenységében közreműködő önkormányzati tisztségviselők, önkormányzati és állami tisztviselők, illetve tudományos kutatók kaphatják. Az emlékplakettből évente legfeljebb ötöt osztanak ki, idén hárman vehették át.

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége 1989-ben alakult. Jelenleg is az ország legnagyobb, legerősebb és jelentős nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező érdekvédelmi szervezete. Az egyetlen olyan önkormányzati érdekvédő szervezet, amely képes az érdekképviseleten és érdekegyeztetésen túl színvonalas szolgáltatásokat is nyújtani tagjainak, illetve igény esetén az egész önkormányzati szférának.

Forrás és kép: budapest13.hu 

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek