Bach kantáta a II. János Pál pápa téri metrómegállóban

Automatikus vázlat

A Magyar Állami Operaház művészeinek előadásában hangzik fel egy csipetnyi Bach óriási életművéből március 23-án 11 órakor, az Erkel Színházhoz szinte szervesen kapcsolódó II. János Pál pápa téri megálló peronján.

A főváros életében a BKV megkerülhetetlen, és egy-egy utazási élmény kihathat a résztvevők egész napjára. A BKV arra törekedik, hogy a személyszállításon túl kultúraközvetítő szerepet is vállaljon. Az elmúlt években gyakrabban csendült fel a járműveken és a megállókban zene, hogy pár percre kizökkentsék az embereket a rohanó élet diktálta automatizmusból – derült ki a BKV Zrt. közleményéből.

A Magyar Állami Operaház művészei nem először vendégeskednek a BKV Zrt. területén, a Bach Mindenkinek Fesztivál keretében is láthattak, hallhattak már az utasok Bach kantátát metrómegállóban

Szakítva a hagyományokkal, most az Erkel Színházhoz szinte szervesen kapcsolódó II. János Pál pápa téri megálló peronján hangzik fel egy csipetnyi az óriási életműből. Az előadásra március 23-án 11 órakor kerül sor. A Metrókoncert karmestere Oberfrank Péter, közreműködnek: Váradi Zita, Megyesi Zoltán, Bátki Fazekas Zoltán, és a Magyar Állami Operaház zenekara – áll a közleményben.

Forrás: jozsefvaros.hu

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek