Milestone Institute oktatási ösztöndíj

A Milestone Intézet több mint egy évtizede nagy sikerrel foglalkozik középiskolás diákok magas szintű, személyre szabott tehetséggondozásával. A nemzetközileg elismert egyedülálló oktatási program célja a jövő vezetőinek kiművelése, akik a XXI. században versenyképes Magyarország megteremtésére hivatottak. A mindennapokban a diákok intellektuális fejlődését segíti az Intézet, így rátalálnak arra a területre, amely leginkább megfelel az érdeklődésüknek és a képességeiknek, hogy sikeres, innovatív és önállóan gondolkodó egyénekké váljanak. Az Intézet öregdiákjai közül több, mint 150-en nyertek felvételt az Oxfordi és Cambridge-i Egyetem, és 1500-an a világ 100 legjobb egyetemére.

Az Intézet büszkén talált új otthonára Budapest VII. kerületében, a Wesselényi utca 17. szám alatt. A kerületi közösség támogatására külön ösztöndíjalapot hozott létre a Milestone. Az ösztöndíjak olyan a VII. kerületben lakó vagy középiskolai tanulmányaikat itt folytató diákoknak szól, akik a Milestone Intézet oktatási programjában tanulnak vagy újonnan felvett hallgatók és sikeres szociális és/vagy tanulmányi ösztöndíjpályázatot nyújtanak be 2022. február 6-ig.

Ha szeretne többet megtudni a Milestone Intézet oktatási programjáról és ösztöndíj lehetőségekről, valamint megismerni, milyen élmény a Milestone közösségéhez tartozni, látogasson el az Intézet rendszeresen tartott Nyílt napjainak egyikére. 2021-ben december 3-án, december 11-én, vagy december 17-én várja Önt a Milestone Intézet. A programra az Intézet honlapján lehet regisztrálni, a https://milestone-institute.org/hu/nyilt-napok/ címen.

Érdeklődni a +36-70-635-4251-es számon, vagy az info@msinst.org e-mail címen.

Forrás és kép: erzsebetvaros.hu

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek