Az önök kérdéseire válaszolt Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere május 27-i online fogadóóráján.

Az önök kérdéseire válaszolt Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere május 27-i online fogadóóráján. (https://fb.watch/5REy3pb0_y/)

Erzsébetváros polgármestere május 27-én ismét online fogadóórát tartott. Sok kérdés érkezett a köztisztasággal kapcsolatban. Niedermüller Péter elmondta, a VII. kerület utcáinak és tereinek tisztasága mindannyiunk közös ügye. Egyrészt vannak olyan kerületi részek, például a Lövölde térnél, amelynek a takarításáért a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. felelős. Ugyanakkor a lakóházak előtti járdaszakaszok tisztán tartása az adott társasházak dolga. (https://www.facebook.com/Erzsebetvaros.hu/photos/a.101737907967470/330281665113092)

De minden olyan területen, ahol az önkormányzat feladata a tisztaság megteremtése és fenntartása, az Erzsébetváros Kft. munkatársai folyamatosan, még szombatonként is dolgoznak négy mosó és négy járdatakarító gépjárművel. A kutyafuttatókban is legalább hetente kétszer összeszedik a szemetet. Az önkormányzat által elindított köztisztasági kampány a szemléletváltást is sürgeti: az utca nem arra való, hogy a járókelők odapiszkítsanak. Mindenki ellen fel fognak lépni, aki az alapvető normákat megszegi.

A cikk folytatása az erzsebetvaros.hu oldalon olvasható!

Forrás: erzsebetvaros.hu

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek