Munkálatok a Bimbó úton

Hamarosan elkészül a Bimbó út Fillér utca és Gábor Áron utca között szakaszának felújítása.

A Bimbó út felújítását össze kell hangolni a vízvezeték-építési munkálatokkal, de ezzel együtt is fontos szempont, hogy a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel és forgalmirend-változással kapjon új burkolatot az útszakasz, ezért mindenki arra törekszik, hogy a csomópont végig járható legyen, és a buszközlekedést folyamatosan biztosíthassa a BKK.

A tervek szerint a Bimbó út Fillér utca és Gábor Áron utca között szakaszának felújítása várhatóan jövő hétre be is fejeződik. A burkolatmarás augusztus 14-én szombat reggel 7-kor indul, míg az aszfaltozás augusztus 15-én vasárnap 7 órakor kezdődik, így 16-ára ez a szakasz el is készül. Fontos, hogy hétvégére ideiglenesen a Bimbó út 119. szám elé kerül a buszmegálló.

A felújítás következő szakasza a Bimbó út Gábor Áron utca csomópontját érinti. A munkálatok teljes ideje alatt biztosított lesz a csomópont használhatósága leszámítva az aszfaltterítést követő néhány órát. Fontos, hogy a csomópont forgalma miatt az aszfaltozás csak éjszaka végezhető, ezért augusztus 23-án és 24-én éjszakai-hajnali munkavégzés lesz a kereszteződésben.

A Bimbó út felújítása a Fenyves utcáig tart, ennek során új középsziget épül a Tüske utcánál, valamint a közműszerelvények és víznyelők is átépülnek.

Várható befejezési határidő: november 17.

A munkálatokról és a közlekedést érintő változásokról folyamatosan tájékoztatást adunk.

Forrás és kép: masodikkerulet.hu

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek