Levendula park nyitotta meg kapuit Újpesten

levendula

Megnyílt budapest első levendula parkja Újpesten. A Szilas-patak partján kialakított parkban a levendula mellett több évelő növényt is megcsodálhatnak a látogatók. A parkba létogatókat többeközött lila padok, szelfi-pontok, sétálóösvények , fehér ülőkavicsok, pergolák és napelemről műdödő térlámpák várják.

A Szilas-patak partján kialakítótt pihenő parkon Újpest önkormányzata több hónapon keresztűl dolgozott, hogy a látogatók élményekkel gazdagodjanak. A parkban 5800 levendula tő és 1400 más évelő növény található, a káprázatos virágok mellett, számos pihenő alkalmatosság is található a parkban.

A megnyitás napján már élettel telt meg a park, de azt azért érdemes tudnia a látogatóknak, hogy az idén ültett növényeknek még kell idő a megerősödéshez, de már most szépek. Jövőre már sokkal szebb lesz a park, mivel a növények sokkal erőteljesebbek leszenek.

A levendula park kitűnő helyszín egy sétához, kis pihenéshez vagy akár egy kis romantikához. A térlámpáknak köszönhetően a pihenő parknak nem kell estére se bezárni. Akár sötédes után is nyugodtan eltölthetünk néhány kellemes órát a mennyei mező illatában.

Forrás és kép: velvet.hu

Legutobbi cikkek

Legolvasottabb cikkek